Online Introductiecursus

Vergroot je zelfvertrouwen & Leef!

“Ik weet best dat ik me minder moet aantrekken van de mening van anderen maar weet niet hoe”
“Ik wil graag mijn zelfvertrouwen vergroten, maar heb geen flauw idee hoe”

Verander je verhaal, verander je leven

Je bent soms zoekende. Zoekende naar manieren om je minder aan te trekken van de mening van anderen en je zelfvertrouwen te vergroten. Je hebt allerlei ideeën, dromen of een passie maar wordt belemmerd door je eigen gedachten of patronen. Want stel dat je het niet kan, dat anderen het veel beter kunnen of dat anderen je niet meer aardig vinden. Het gaat niet alleen om het maken van keuzes maar ook gaan staan voor wie jij bent en wat je wilt. Nee zeggen hoort daar ook bij. En dan zou het maar zo kunnen zijn dat anderen daar iets van vinden.

Je omstandigheden bepalen niet wat voor leven jij leidt, maar het verhaal dat jij jezelf vertelt. Want je gedrag wordt in grote mate bepaald door wat je voelt. Hoe jij je voelt wordt weer in grote mate bepaald door wat je denkt. En wat je denkt komt door de woorden die je tegen jezelf zegt.

Voordat je het weet zit je in een vicieuze cirkel. Hallo gedachtenloop. Je kan steeds dat shit verhaal tegen jezelf blijven herhalen. Blijven doen wat niet bij je past. Dan weet je in ieder geval één ding zeker. Er zal niets veranderen. Ook wel weer veilig. Want in ellende zit ook zekerheid. Je weet dan precies wat je kan verwachten.

Jij wilt niet langer hetzelfde verhaal blijven herhalen. Je bent toe aan een nieuw verhaal alleen je weet nog niet goed hoe je de juiste stappen zet om daar naartoe te groeien.

Maar wat als je wél andere woorden gebruikt?

Als jij leert hoe jij jezelf een ander verhaal kan vertellen?

Leven in verbinding, positiviteit en vrijheid.

Je wilt graag blij zijn met wie je bent en keuzes maken die bij jou passen. Je niet langer laten tegenhouden door gedachten, angsten en wat anderen van je denken. Meer positiviteit in je denken ervaren. Je wilt jezelf zijn, meer positiviteit en grip op je gedachten en gevoelens. Zodat jij meer vrijheid ervaart in je leven.

Dat is precies waar ik jou mee help in deze cursus.

Na het volgen van de online cursus “Vergroot je zelfvertrouwen & Leef!”:

 

 • Weet jij hoe je immuun wordt voor het ‘goed willen doen’ in de ogen van een ander
 • (Her)ken jij die kritische stem in je, diegene die zorgt voor je belemmerende gedachten
 • Kan jij die belemmerende gedachten ombuigen
 • Zal je mindset absoluut veranderen
 • Heb jij een blijvend geloof in jezelf en je eigen kunnen opgebouwd
 • Ervaar jij meer zelfliefde
 • Durf jij jezelf meer te laten zien
 • Ga jij zelfverzekerder door het leven.

Modules

Module 1

Zelfcompassie & Zelfvertrouwen

Waarin je leert over de betekenis van zelfcompassie én waarom het zo belangrijk is. Verder ontdek je de betekenis en gevolgen van onzekerheid. En je gaat aan de slag met het ontwikkelen van een goede basis van zelfcompassie en zelfvertrouwen.

Module 2

Welk verhaal vertel jij jezelf?

Tijdens deze module gaan we het hebben over jouw innerlijke criticus, hoe deze is ontstaan, de intenties en het versterken van de band met jouw criticus zodat deze niet langer belemmerend maar helpend zal zijn.

Module 3

Ontdek de invloed van je brein

Tijdens deze module leer je over je mindset en de werking en invloed van je brein. Verder leer je over de vicieuze cirkel genaamd “Gedachtenloop” én leer je hoe je deze kunt doorbreken. 

Module 4

Benut de veranderkracht van je brein

Daag je belemmerende gedachten uit in drie stappen én ontdek de kracht van positieve affirmaties en hoe je ze kunt gebruiken in jouw dagelijks leven.

Ik ben Jessica

Als je gevangen zit in de gedachtenloop en je blijft piekeren of je laat leiden door de mening van anderen, kan het nogal donker zijn. Ik doe het licht voor je aan.

Met mijn No-nonsense aanpak bied ik niet alleen random inspiratie. We gaan concreet aan de slag met jouw doelen.

Door niet alleen te laten zien dat het anders kan maar je ook te leren hoe je dat voor elkaar krijgt, zodat je kan gaan leven en werken zonder belemmeringen.

Want wie je vandaag bent, is slechts een momentopname.

Ik weet uit ervaring hoeveel je leven kan veranderen als je je manier van denken onder de loep neemt. Als je leiderschap over je leven neemt. Je plek durft in te nemen. En, liefdevol naar jezelf leert kijken.

Want dan kan je echt het leven gaan leiden dat jij voor ogen hebt. Privé en zakelijk.

Vertrouwd door

Investeer in jezelf

“Vergroot je zelfvertrouwen & Leef!”

Dit krijg je: 

 • Je ontvangt mijn online programma, te doorlopen op jouw tempo (gemiddeld 6-8 weken).
 • Je krijgt een 1-op-1 online coachcall met Jessica tijdens het programma. In te zetten voor vragen, werken aan je doel of een “liefdevolle schop onder je kont”.
 • Je krijgt direct toegang tot het programma. Het blijft een jaar lang beschikbaar, tijd genoeg dus om het programma nogmaals te herhalen.
 • Je krijgt mijn praktische methode inclusief informatie, video’s en opdrachten.
 • Je hoeft je niet meer af te vragen hoe je het moet doen, je gaat het nu écht doen. We doen het samen!
 • Geschikt voor iedereen die klaar is om patronen te doorbreken en zelfverzekerd door het leven te gaan.
 • Wil jij jezelf ontwikkelen zonder er iets voor te doen en  in de spiegel te durven kijken? Dan is dit programma minder geschikt voor je.

Speciaal aanbod voor jou

van 1097 euro voor 99 euro inclusief btw

Bonus: online coachcall met Jessica

Zet iedere dag een stap naar een positieve mindset: Rise & Grow!

Is dit programma iets voor mij?

Dit programma is geschikt voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en groeien in zelfvertrouwen of het aanpakken van jouw belemmerende gedachten en mindset. Ongeacht of je nou man of vrouw, 21 of 57 bent. Ondernemer of in loondienst. Het allerbelangrijkste is dat jij écht aan de slag wilt gaan en bereid bent om afscheid te nemen van oude patronen en gedrag die je niet helpen om jezelf te zijn, jouw passie te volgen en je doelen te bereiken.

Kan ik zelf bepalen wanneer ik start?

Jazeker, je krijgt direct na aankoop toegang maar kunt zelf bepalen wanneer je start. 

Hoe lang heb ik toegang tot het programma?

Je hebt na aanschaf een jaar lang toegang tot het programma. Je kunt het dus op je eigen tempo volgen en eventueel later nogmaals doorlopen. Je krijgt gedurende het jaar ook automatisch toegang tot verbeteringen van het programma.

Uit welke modules bestaat het programma?

Het programma bestaat uit de volgende modules:

 • Module 1: Zelfcompassie & Zelfvertrouwen: waarin je leert over de betekenis van zelfcompassie én waarom het zo belangrijk is. Verder ontdek je de betekenis en gevolgen van onzekerheid. En je gaat aan de slag met het ontwikkelen van een goede basis van zelfcompassie en zelfvertrouwen.

 • Module 2: Welk verhaal vertel jij jezelf?: Tijdens deze module gaan we het hebben over jouw innerlijke criticus, hoe deze is ontstaan, de intenties en het versterken van de band met jouw criticus zodat deze niet langer belemmerend maar helpend zal zijn.       

 • Module 3: Ontdek de invloed van je brein: Tijdens deze module leer je over je mindset en de werking en invloed van je brein. Verder leer je over de vicieuze cirkel genaamd “Gedachtenloop” én leer je hoe je deze kunt doorbreken.                                         

 • Module 4: Benut de veranderkracht van je brein: daag je belemmerende gedachten uit in drie stappen én ontdek de kracht van positieve affirmaties en hoe je ze kunt gebruiken in jouw dagelijks leven.

Is er mogelijkheid om vragen te stellen tijdens het programma?

Je kunt je vragen sturen per e-mail: jessica@riseandgrow.nl maar ook via de online reactie mogelijkheid in het programma zelf. Daarnaast ontvang je een 1-op-1 coachcall met Jessica waar je ook je vragen kunt stellen.

Jessica heeft mij laten voelen hoe ik weer mezelf mag en kan zijn, zonder er een naar gevoel aan over te houden. Ik voel me sterker in mijn keuzes en sta steviger in mijn dromen en overtuigingen.

Ik weet wat mijn valkuilen zijn bij mijn eigen onderneming en ik ken mijn kracht.

Eliska Heukels

Online Coaching

"Vergroot je zelfvertrouwen en Leef!"
398
 • Toegang tot de 4 Modules van het Online Programma
 • Zelf aan de slag
 • 2 Online Coachcalls

Transformatie Traject

"Vergroot je zelfvertrouwen en Leef!"
1997
 • Toegang tot de 4 Modules van het Online Programma
 • Samen aan de slag
 • 2 Online Coachcalls
 • 6 Maanden Traject (maandelijks coaching online of in Houten)
 • BONUS: Online DISC analyse inclusief uitgebreid persoonlijk rapport
 • BONUS: Drie maanden na afloop van het programma een extra 1-op-1 coach call met Jessica, zie het als een APK voor je mind.