Coaching voor ondernemers

Je bent zelfstandig ondernemer (zzp), leider of hebt een klein bedrijf. Met jouw dienst of product wil jij graag waarde toevoegen aan het leven van anderen. Je bent ontzettend gedreven in je vak en toch knaagt het. Je merkt dat je energie en plezier verdwijnen. 

Je hebt soms het gevoel dat je het alleen moet doen.

Ik snap het, maar zo werkt het natuurlijk niet.

Dat is de stem in jou, maar eigenlijk is het bullshit (onzin). Je houdt jezelf voor de gek met dit soort gedachten. We hebben tenslotte allemaal onze blinde vlekken en patronen ontwikkeld. Hoe fijn is het als je dan iemand hebt die je die spiegel voor houdt, die als buitenstaander objectief kan zijn. Zodat jij jouw patronen ontdekt en doorbreekt.

Dat is precies wat ik als ondernemerscoach (personal coach) doe. Je hoeft het dus niet alleen te doen. Tijdens de coachtrajecten ben ik je klankbord, spiegel en stok achter de deur. Samen sparren.

En ik geef je een liefdevolle schop onder je kont wanneer je dat nodig hebt.

★★★★★ (10)

"Jessica wat ben je bijzonder! Wat heb je me laten groeien in zoveel verschillende manieren. Rust, weten wat ik wil, doelen stellen en een beter zelfbeeld, wat wil een mens nog meer. Ik keek uit naar de sessies die we hadden en ging er altijd met een glimlach, energie en hoop ideeen weg. Hou dit vast, verander niet en ik hoop dat je nog veel mensen zo blij mag maken als dat je mij hebt gemaakt. Keep up the good work! DANK!"

Tamara van A

"Heel fijn coaching traject gehad, veel geleerd en het allerbelangrijkste vond ik dat Jessica echt luistert en niet star in haar doel is. Ze past de sessies moeiteloos aan aan datgene wat op dat moment speelt en weet daarin feilloos terug te navigeren naar het oorspronkelijke doel. Jessica houdt op een liefdevolle manier een spiegel voor."

Liesbeth De Kuijer

"Mijn ervaring met Jessica is alleen maar positief! Ze heeft mij geholpen met mijn zelfbeeld en altijd op een leuke manier de sessies ingevuld. Door haar durfde ik buiten mijn comfort zone te treden en heb ik geleerd om een stuk meer van mezelf te houden. De sfeer is altijd fijn, vertrouwd en vaak ook nog gezellig."

Xeline van der Graaf

Samen gaan we voor resultaat. 

Ergens naartoe werken i.p.v. ergens van weglopen. 
Want, wat maakt dat jij niet gaat voor wat je eigenlijk allang wilde? 
Zijn het die gedachten of twijfels die maakt dat je het niet durft? 
Je verzuipt niet in de drukte van alledag maar werkt dagelijks met plezier en succes aan de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Wie jij bent als mens draagt bij aan wie je bent als leider en ondernemer. 
Jij bent je bedrijf, als leider, ondernemer, directeur. 
Jij bent de leider en helpt je bedrijf naar het volgende niveau. 
Je wilt met plezier blijven knallen zonder dat je opbrandt. 

Jezelf ontwikkelen met een coach maakt je een betere succesvolle en gelukkige leider en ondernemer. 

“Het succes van je bedrijf begint bij jezelf”

Verandering begint bij jezelf.

Wat we gaan doen

Gedurende minimaal 6 maanden krijg je coaching en begeleiding van mij. 

We gaan aan de slag met een aantal cruciale stappen gericht op jouw persoonlijke en zakelijke succes:

  • Waar sta je en waar wil je naartoe?
  • Mindset
  • Gezondheid en Vitaliteit
  • Leiderschap en Communicatie
  • Life coaching: waaronder omgaan met tegenslagen, inzicht in blokkades en patronen en het oplossen van jouw belemmerende gedachten.

“Bij Jessica is het nooit saai. Ze stemt de sessie precies op je af. Elke sessie gebruikt ze een andere tool om datgene wat aangekeken mag worden naar de oppervlakte te krijgen. Ben afgelopen weken op persoonlijk en spiritueel vlak erg gegroeid. Erg fijn om de dingen waar ik tussentijds tegenaan liep met haar te bespreken, dit aan te kunnen pakken, zodat het dienend was, i.p.v. belemmerend. Hierdoor kon ik verder met mijn bedrijf en het verder uitbouwen, zonder dat nog iets in de weg stond. Heel dankbaar voor de sessies die ik bij haar ondergaan heb.!”

Carola Warnders

Hoe gaan we dit doen?

h

Maatwerk plan 

Het programma start met het vaststellen van jouw hulpvraag en doel. We kijken wat goed gaat en wat beter kan. Samen stellen we jouw doel voor de komende periode vast. Zodat we weten naar welk resultaat we toewerken. Dit doen we in drie intensieve 1-op-1 coaching sessies.

Een plan is bij mij nooit in beton gegoten. Je ontvangt persoonlijk maatwerk gericht op jouw transformatie.

Coaching

Vervolgens heb je elke maand een 1-op-1 coaching call van een uur. Dit is het moment om aan je doel te werken, inzicht te krijgen, je volgende stap te bepalen en te sparren over zaken waar je tegenaan loopt.

Evalueren en bijstellen

We evalueren maandelijks waar je staat, wat voor jou heeft gewerkt en wat niet. Zodat je tijdig je strategie kunt bijstellen.

Online training

Je krijgt toegang tot mijn online academie. Waarin je bijvoorbeeld leert over het ontwikkelen van je mindset, ontdekken en doorbreken van patronen en het gebruik van positieve affirmaties.

w

Tussentijds vragen

Heb je tussentijds vragen of loop je ergens tegenaan? Je mag me tussentijds altijd appen of mailen voor mijn persoonlijke feedback of advies.

Exclusieve community

Je krijgt toegang tot een fijne community met andere deelnemers. Dit wordt als ontzettend waardevol ervaren. Het is een plek met gelijkgestemden waar je vragen kunt stellen, ervaringen kunt uitwisselen met elkaar en je support elkaar.

Je kunt deelnemen aan dit programma op basis van een goede klik en selectie.

Ben jij toe aan de volgende stap?

Plan dan een vrijblijvende kennismaking.

Zet de volgende stap

Plan gerust een kennismaking of stuur me een berichtje.

Ik denk graag – geheel vrijblijvend – met je mee. Zo kunnen we samen beoordelen of we een klik hebben en of ik je kan helpen.